Filmovi ili tako nesto

03 Nov, 2009

Eh ta apokalipsa!

Generalna — Autor biljana1985 @ 13:39

    Smak sveta,istrebljenje svega živog i neživog,neiscrpna tema hollywood-a.

To je zanimljiva tema,pogotovo sada kad se toliko o tome priča i pojavljuju se razna proročanstva itd. 

Ja lično volim da odgledam one u kojima je glavna priča meteor koji će razneti celu Zemaljsku kuglu ukoliko se ne pojavi neko dovoljno lud i hrabar da to spreči.Znam da su takvi filmovi prilično predvidivi ali mi je uvek zanimljivo gledati ponašanje ljudi u takvoj situaciji,neko se pravi heroj,neko beži,krije se,pokušava na sve načine da preživi a neko se jednostavno pomiri sa sudbinom.Meni omiljeni sa tom tematikom je "Armagedon",odgledam ga svaki put kad ga vidim na TV-u,ali to je bilo davne 1998 godine.Danas im je izgleda ponestalo ideja pa trudeći se da naprave nešto novo samo zakomplikuju priču i na kraju to ispadne kao da je skrpljeno na brzinu,da se zaradi,mameći publiku s poznatim glumcima u glavnoj ulozi,a i oni su počeli da prihvataju sve i svaštaUndecided!

Moram da pomene film "The Day The Earth Stood Still" sa Keanu Reeves-om u glavnoj ulozi,on je vanzemaljac koji je došao na planetu Zemlju da nas upozori da oni dolaze.Radnja filma i nije toliko loša ali pojava malih zelenih na kraju filma im nije trebala,pokvarili su mi ceo utisak o filmu.

Videla sam da su snimili još jedan film "2012" pogodite na koju temu Laughing!Na koji način će biti ovaj put ispričana ista priča ostaje nam da vidimo,ko zna možda nas i iznenadeWink


Komentari

  1. Delim tvoje mišljenje. Armagedon je extra film. Mada jako je dobar i Deep Impact, pa ti predlažem da i njega pogledaš ako nisi.
    Jedino bezvezno u ovim filmovima mi je to što Ameri uvek na kraju spasu svet... Naranvo toga ima samo u Hollywood - u.

    Autor nehemija84 — 26 Nov 2009, 00:14


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu